Descobreix’T en francès

Informació

NIVELL A1:
En aquest taller practicaràs el teu francès parlant de tu a través d’imatges.
Mitjançant activitats lúdiques inventaràs altres vides on podràs presentar-te als altres, viatjar, localitzar-te en una ciutat desconeguda, parlar de les teves passions i somnis.
També practicaràs els números, diràs l’hora, parlaràs del temps o les estacions de manera divertida i poètica.
Aquest taller és ideal per fer les teves primeres passes en francès!

NIVELL A2:
En aquest taller aprofundiràs el teu francès projectant-te a la imaginació i tornant al passat. Així, et divertiràs donant ordres i consells, descriuràs el lloc dels teus somnis, aniràs de compres a una botiga imaginària… Començaràs també a explicar experiències de vida o petites històries i podràs començar a donar la teva opinió sobre alguns assumptes artístics o de societat .
Aquest taller és ideal per enriquir el teu vocabulari i millorar la teva fluïdesa en francès.

NIVELL B1:
A través de diferents activitats parlaràs i compartiràs les teves passions, gustos i somnis o records. També t’expressaràs sobre la teva relació amb el món i descobriràs així a tu mateix i als altres.
Les sessions es podran impulsar a partir de anàlisis curtes d’obres d’art, exercicis lúdics i imaginatius, anàlisis d’un extracte de pel·lícula o d’una qüestió sobre la temàtica que abordarem.
Segons les sessions i allò que les persones vulguin fer, practicarem la interacció oral, escrita o l’expressió oral davant d’un públic.

Observacions

1a classe de prova: 10€

Portar llibreta i boli.

Contacta amb el professor/a