Cicle de sessions-taller grupal de Musicoteràpia

DISSABTE QUINZENALMENT de 17 a 18,30h, CICLE de SESSIONS-TALLER GRUPAL de MUSICOTERÀPIA orientat al treball de les EMOCIONS, l’AUTOCONEIXEMENT i el CREIXEMENT PERSONAL, amb CRISTINA VILLAFRANCA.

El proper mes d’octubre s’iniciarà un Cicle de sessions-taller grupal de Musicoteràpia orientat al treball de les emocions, l’autoconeixement i el creixement personal a càrrec de Cristina Villafranca Garreta, Psicòloga i Musicoterapeuta (MusicoteràpiaBCN).

La música va directament a l’amígdala, centre físic emocional, així com també influeix positivament a totes les estructures cerebrals.
A través de tècniques musicoterapèutiques i psicològiques es facilitarà el desenvolupament d’eines d’acceptació, reconeixement, canvi i gestió de les emocions o sentiments amb els quals sentim que tenim algun tipus de dificultat.
El treball a través de les cançons preferides de cada un dels assistents ajudarà en l’autoconeixement, l’acceptació, el desenvolupament personal.
La improvisació musical aporta grans beneficis en el desenvolupament de la flexibilitat mental, potencia la capacitat de decisió, augmenta l’autoestima.
Improvisar des d’una perspectiva psicodinàmica permet aflorar pensaments, sentiments, emocions reprimides o lleument conscients que es donen en cada un de nosaltres i per tant poder treballar, posteriorment des de la raó, aquells que es vulguin de forma conscient, donant enteniment i reconeixement.

El cicle de 6 sessions, de principis d’octubre a finals de desembre, amb possibilitat de continuació i/o de treball individual si es vol.
Els Dissabtes de 17h-18.30h.

Calendari:
11 i 25 d’octubre
8 i 22 de novembre
13 i 20 de desembre

És molt important que els que estigueu interessats en assistir envieu un correu a cristina.musicoterapia@gmail.com per concretar la inscripció i reserva. Places Limitades.
Un cop feta la reserva rebreu al vostre correu un qüestionari orientat al tracte individualitzat.

Més informació i inscripció: cristina.musicoterapia@gmail.com i 622 33 66 90

Podeu trobar més informació sobre Musicoteràpia:

Al web: www.musicoterapiabcn.com

Al Bloc: (on també trobareu la ressenya sobre l’últim taller realitzat) http://cristinamusicoterapia-barcelona.blogspot.com.es
Al Facebook:
www.facebook.com/musicoterapiaBarcelona

cartell cristina villafranca musicoterapia