23/10/13 Classe oberta d’exploració del moviment

DILLUNS 23 d’OCTUBRE de 20 a 21,30h CLASSE OBERTA D’EXPLORACIÓ DEL MOVIMENT, amb CARMEN GÓMEZ

El TALLER d’EXPLORACIÓ del MOVIMENT té el propòsit de crear un context en el qual la persona pugui dedicar-se a percebre el seu cos i a explorar les seves possibilitats de moviment. Per a això, es treballaran unes pautes que desenvolupin una consciència corporal en relació a un mateix, a l’espai, al temps i als altres.

Es considera al cos com un instrument conscient i per tant el seu bon funcionament depèn de com aquest s’afini. En aquest taller es treballaran les eines necessàries per arribar a aquest punt d’entonació, a partir del qual un pot començar a aprofitar-se millor i obrir nous canals de percepció.

A qui va dirigit?
A tot aquell que vulgui descobrir les possibilitats del seu cos.

Quan i on?
El dimecres 23 d’octubre es farà una classe de prova, gratuïta. Serà en el 2estones. Multiespai de Creació (C/ Betlem 44, Metro Fontana o Lesseps) a les 20.00h. El taller durarà 1 hora i mitja. Es recomana portar roba còmoda amb la qual poder moure’s.

He de reservar amb antelació?
Sí, és necessari reservar (millor abans del 20 d’Octubre) per conèixer quantes persones vindran al taller, ja que el nombre de places és limitat. Pots fer-ho a través d’aquest email elcuerpocreativo@gmail.com o d’aquest número 629 92 57 11.

cartell carmen gomez