2estones: horari setmana santa 2013

Us informem que a partir de dissabte 23 de març i fins dilluns 1 d’abril (ambdós inclosos), el 2estones farà horari de setmana santa: romandrà obert només amb reserva prèvia i l’atenció al públic serà telefònica (671 58 70 65) o per correu electrònic (info@2estones.com).

Tot i això, les activitats continuen i us mantindrem informats i informades de totes les novetats a través de la nostra pàgina web i Facebook.

Laura i Silvia
2estones


Os informamos que a partir del sábado 23 de marzo y hasta el lunes 1 de abril (ambos incluidos), el 2estones hará horario de semana santa: permanecerá abierto solo con reserva previa y la atención al público será telefónica (671 58 70 65) o por correo electrónico (info@2estones.com).

Sin embargo, las actividades continúan i os mantendremos informados e informadas de todas las novedades a través de nuestra página web y Facebook.

Laura y Silvia
2estones

ous pasqua