Transforma la teva tensió en passió

Informació

GRUP DE TERÀPIA BIOENERGÈTICA I MEDITACIONS ACTIVES D’OSHO

En aquest grup presencial tindràs l’oportunitat de vivenciar la teràpia bioenergètica i sentiràs el canvi que farà a la teva vida, a més aprendràs tècniques de Meditació Activa creades per Osho, místic contemporani. Totes dues són tècniques per a l’ésser humà modern que viu al món d’avui, on la feina, l’estrès i els mitjans de comunicació ens desconnecten de nosaltres mateixos.
Aquestes dues tècniques es complementen l’una amb l’altra, perquè puguis desbloquejar el teu cos i les teves emocions permetent conèixer-te més profundament, per aconseguir tenir una vida plena de plaer, vitalitat i consciència.

Descripció del grup
Aquest grup té una durada de 4 mesos, ens trobarem cada dimecres a les 19,30h a la sala 2estones de Gràcia.
El 6 de març podràs gaudir de la sessió experimental, on podràs conèixer el seu efecte per tu mateix i aclariràs dubtes sobre el seu funcionament. Envia’m un email per reservar la teva plaça.
Aquest grup està compost de 15 trobades, intercalant les sessions de bioenergètica i meditació activa. Comencem oficialment el 13 de març i finalitzem el 26 de juny.

Com funciona?
S’utilitzaran tècniques senzilles i eficients, però molt profundes, creades per a les situacions reals de la vida.
Recordaràs quanta energia tens!, donant-te l’oportunitat de buidar-te, deixar enrere totes les càrregues i aprendre a viure el moment.
Regala’t un temps de la setmana i aprofita per gaudir, relaxar, expressar, divertir-te, autoconèixer-te i conèixer gent en un entorn segur.
A més, cada sessió de meditació anirà acompanyada per material didàctic i musical perquè la puguis practicar de manera individual o en grup.

A qui va dirigit?
Per a aquelles persones que intenten curar les ferides d’una manera conscient i responsable.
Per a totes les persones que els costa meditar al seu dia a dia.
Per a aquelles persones que se senten molt mentals i els costa connectar amb el cos.
Per a persones que ja practiquen meditació, però necessiten aprofundir-ne més.
Per a persones que vulguin tenir un primer contacte amb el seu autoconeixement a través del cos.

Què t’aportarà aquest curs?
Aquestes tècniques et permetran connectar amb el teu jo interior i això a més de fer-te sentir més vital i amb més energia, t’aportarà molts altres beneficis:
· Et permetrà ser més conscient del teu soroll mental per poc a poc, anar silenciant-ho i fer que et focalitzis en el present.
· Aconseguiràs conèixer-te en profunditat. Expressaràs coses que estan guardades al teu interior i et sentiràs alleujat i fluint més amb la vida.
· Deixaràs anar tensions i preocupacions, cosa que et permetrà relaxar-te, reduint així l’estrès acumulat en el teu cos i la teva ment, per arribar a la tan buscada pau interior i et sentiràs més amorós i sensible.
· Milloraràs el teu estat anímic. Et sentiràs amb més PASSIÓ i entusiasme, augmentant els teus nivells d’autoestima i empoderament, cosa que significa saber col·locar límits i anar enrere del que vols a la teva vida.
· Creixerà la teva gana sexual; el temps de les relacions sexuals s’allargarà, disminuirà l’ejaculació precoç i ampliarà la teva capacitat per tenir orgasmes.
· Aconseguiràs una major estabilitat emocional i una millor qualitat de vida.
· Reconeixeràs les teves capacitats i els teus límits, elevant el teu nivell de consciència perquè vegis no només el que passa al teu voltant, sinó també al teu interior.
· Augmentaràs la teva capacitat de concentració, cosa que permet un major rendiment, tant a nivell personal com laboral.
· Milloraràs notablement la teva salut, augmentant la teva qualitat respiratòria, la teva qualitat del son i el teu estat físic.
· Sortiràs de qualsevol estat depressiu. Expressió versus Depressió.
· Coneixeràs qui/què és Osho i Alexander Lowen.
· Contactaràs amb persones en la mateixa recerca. Sentint el seu suport i podent mirar-te en els altres.
· T’estimaràs més a tu mateix i voldràs compartir aquest amor amb altres.

Observacions

Pagament de la reserva i les quotes per bizum:
Concepte: Nom i cognoms. Bizum a: 656317160 Yolanda Gil Fuentes
Enviar el comprovant del pagament o captura de pantalla per whats al 631651355.

Contacta amb el professor/a