Lutherapia – Construïm els nostres instruments musicals

Informació

LUTHERAPIA “Construïm els nostres instruments”. Serà un taller grupal per a la construcció, investigació i execució d’instruments dissenyats, copiats i creats per nosaltres, amb l’objectiu de formar una orquestra atípica amb instruments formals i informals de diferents timbres i tècniques de construcció que nosaltres mateixos podem executar.

El taller durarà tot l’any, s’aniran construint instruments de major complexitat  i exactitud com també realitzarem eventuals experiències de so a les classes amb materials reciclats.

Els instruments s’aniran dissenyant i definint en el transcurs del cicle, començarem amb instruments de la família del TUBÒFON, UDU DRUM, TAMBORS, CAIXONS, CITARES, CORDES LLATINOAMERICANES i altres… amb aquests instruments anirem creant cançons pròpies.

Els instruments a construir quedaran per a l’orquestra atípica. Els coneixements adquirits permetran al tallerista construir els seus propis instruments  en diferents tècniques. Però, a més, la idea és compartir en grup temps d’amistat i relax.

Contacta amb el professor/a