Giocodanza con Camilla (2-3 anys)

Informació

Una activitat lúdic-motriu destinada a nens de 2 i 3 anys, acompanyats per un adult. Cada sessió està pensada per sostenir el desenvolupament psico-físic de cada nen segons la seva edat i necessitat, de forma totalment respectuosa i sobretot natural, a través del joc i la dansa/el moviment. A través dels estímuls que oferim, enfortim les seves progressives capacitats motrius (la coordinació, la postura, l’equilibri, la relació amb els altres, etc.) utilitzant també diversos materials per afavorir l’exploració creativa i sensorial. La música és la base per realitzar qualsevol tipus d’exercici, així que acompanyarà cada moviment de forma harmònica.

¡Serà fonamental l’activa participació de l’adult! El nen, copiant-lo i identificant-se amb ell, se sentirà molt més còmode i segur d’experimentar. Cada sessió representa una ocasió especial per enfortir la relació adult-nen; un espai en el qual poder gaudir de temps de qualitat amb els vostres fills.

Observacions

  • Places limitades en cada sessió (s’ha de reservar amb antelació per telèfon). Les persones amb el pack de 5 sessions tenen prioritat de reserva
  • El pack de 5 sessions s’ha de consumir en 2 mesos
  • Sessió de prova: 15€
  • Vestits amb roba còmoda. I els nens amb mitjons antilliscants

Comparteix

Contacta amb el professor/a