Bendito Pilates

Informació

Classes de Pilates MAT de 60 minuts en grups súper-reduïts, que permet adaptar l’entrenament a les capacitats o requeriments de cada persona. Un entrenament molt personalitzat i cuidat.

El meu objectiu, com a monitora, és aconseguir grups harmònics de treball intel·ligent per a resultats físics i mentals visibles.

Les classes poden ser molt intenses o més suaus, depenent de la necessitat del dia. Es busca un equilibri grupal i que l’activitat els beneficiï a cada classe.

Treballem musculatura profunda, ens anem endinsant en la biomecànica del cos i despertem el control sobre ell. Exercicis segurs i potents.

Estabilitat i moviment. Tonificació i estirament. Higiene postural. Columna vertebral alineada, flexible, estable i… respiració, aprenem a utilitzar la respiració al nostre favor… obrim la caixa toràcica i revitalitzem cèl·lules, òrgans, músculs. Respirem per relaxar, obrir, deixar anar, crear espai. Respirem per enfortir profund, activar, moure’ns, crear estabilitat.

Treballarem amb diversos materials (fitness circle, bandes elàstiques, petites o grans pilotes, tonning balls, foam rollers, etc). Així como amb el pes del nostre propi cos.

Observacions

Classe de prova 15€ (es descompten del mes de classe en el cas d’apuntar-se al grup).

Roba còmoda, descalços o amb mitjons, la teva tovallola per eixugar-te o posar sobre les esterilles del centre, pots portar la teva pròpia esterilla si ho desitges. La teva ampolla d’aigua.

Comparteix

Contacta amb el professor/a