Ballet (5-9 anys)

Informació

Amb vocació i un procés de cura i afecte utilitzem una pedagogia d’ensenyament per als nens, amb la qual, en primer lloc, escoltem les seves necessitats i posteriorment descobrim els seus talents per poder potenciar-los al màxim tant físicament, emocionalment com mentalment.

Les classes estan adreçades a petits des de 5, 7 i fins a 9 anys. És un grup que comença des de zero, tant se val si ja han fet ballet abans o que comencen ara.

Treballarem amb la tècnica RAD (Royal Academy of Dance) i també farem exercicis de la tècnica Vaganova que considerem que poden ajudar a donar força i elegància a les nenes.

Comencem des de principis de setembre fent un programa que els aporti una formació sòlida en consciència corporal i ballet amb què al final del curs farem un festival perquè d’una manera real hi hagi una avaluació i anem acompanyant el seu progrés.

Acabem el curs la darrera setmana de juny. El festival ho fem la darrera setmana de juny o la primera setmana de juliol depenent de la disponibilitat del teatre.

Al nostre ballet treballem:
· Prioritat per la salut física i mental respectant la fesomia particular de cadascuna de les criatures, potenciant les característiques úniques de cadascuna d’elles en oposició a l’exigència desgastant i destructiva que cerca una figura que moltes vegades no és congruent amb alguns dels nostres cossos.
· Consciència corporal
· Alineació física
· Musicalitat
· Empatia
· Treball de grup
· Psicomotricitat
· Autoconfiança
· Disciplina

Beneficis del ballet als nens
El ballet és un art que ens aporta una poderosa eina per al desenvolupament cos-ment amb la qual cosa millora la nostra qualitat de vida. Aquí tenim alguns exemples dels beneficis de la pràctica.

1.- Augmenta l’elasticitat i força a un nivell físic
2.- Desenvolupa la coordinació i psicomotricitat
3.- Incrementa el control espacial
4.- Augmenta la resistència física
5.- Estimula la sensibilitat musical i ritme
6.- Crea confiança en un mateix
7.- Millora la concentració

El ballet promou la disciplina i desenvolupa hàbits de cura per tenir un millor rendiment en tots els àmbits de la nostra vida.

Observacions

Indispensable anar amb els cabells recollits, sense arracades ni polseres, mallot, mitges completes (amb peu), sabatilles de mitja punta i, a l’hivern, jersei i escalfadors per als turmells i cames.

Comparteix

Contacta amb el professor/a